Dereköy İlkokulu

WEB https://askalederekoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çiftlik Bucağı,DereköyMahallesi,Dereköy Ortaokulu
VİZYON : İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu,milletin kültürel,manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş,Atatürkçü,bilimsel düşünceyi rehber edinmiş,ruh,beden ve zihinsel olarak sağlıklı,dengeli yetişmiş,doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren,dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış,kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Demokratik,çağdaş,Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin,bilgili becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun,dünü tanımasını,bu günü öğrenmesini,yarını paylaşarak nitelikli insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-14.00
Isınma : Kalorifer
Lojman : Bir lojmanımız 2+1 şeklinde olup diğer iki lojmanımız 1+1 şeklindedir. Lojmanlarımız kalorifer ile ısınmaktadır. Sayısı:3
Servis :
Ulaşım : Öğretmenler kendi araçlarıyla ve ortak tutulan taksilerle okula ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuza çevre köylerden taşımalı eğitim yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Aşkale ilçe merkezine 26 km uzaklıkta olup Erzurum il merkezine 78 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :